Вчера, во „Александар Палас“, на Салонот на Слоу фуд, сретнавме голем број познајници и производители на преубави домашни производи, а меѓу нив, како нови членови на големото семејство на „Слоу фуд“ и семејството Стојчески.Сашо Стојчески кој од обичен муабет со еден пријател, сосема случајно трна ...