Народниот театар Битола беше местото каде се одржа овој не секојдневен настан во Битола. Посетителите имаа можност да дегустираат од производите на повеќе винарии што произведуваат вино на традиционален начин по семејните рецепти што се пренесуваат од генерација на генерација. Секоја од присутните ...