Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 Кошничка
 
 
 
Чаден свински врат
 
 
 
 

Чаден свински врат

 

Во процесот на обработка на месото не се користени адитиви освен сол. Целиот процес на припремање, чадење и сушење е според традиционален рецепт и трае околу 2 месеци.

Пакување: вакуум
Тежина парче:( обично од 0,9-2 кг)
Производител: Традиционални сувомеснати производи Гаврилоски Гостивар
Рок на траење: наведен на пакувањето


 
 
850Ден
 
 
 
 
 
 
 

You may also like: