Грижливо одбрани продукти

Барик Вина

Производи

Вранец Барик Картал
950,00 мкд
Мерло Барик
950,00 мкд
Каберне Совињон Барик
950,00 мкд
Розе Ева Станушина
180,00 мкд

100% домашно

без адитиви или вештачки бои по традиционални рецепти

Контактирајте нѐ

Е-продавница каде што на едно место можете да најдете млечни и месни производи, вина и деликатеси произведени на традиционален начин во домашни услови од мали домашни производители.

Телефон:

+389 75 457 790

Loading
Вашата порака е успешно испратена. Ви благодариме!
Сите права се задржани | Изработено од ИнОне