Грижливо одбрани продукти

Деликатеси

Производи

Ладно цедено масло од бело афионово семе
3.150,00 мкд
Екстра девствено маслиново масло со вкус на бел тартуф
600,00 мкд
Сирење со тартуф
500,00 мкд
Тартуфата
1.000,00 мкд
Мед со тартуфи
1.000,00 мкд
Путер со тартуфи
500,00 мкд
Екстра девствено маслиново масло со вкус на црн тартуф
500,00 мкд

100% домашно

без адитиви или вештачки бои по традиционални рецепти

Контактирајте нѐ

Е-продавница каде што на едно место можете да најдете млечни и месни производи, вина и деликатеси произведени на традиционален начин во домашни услови од мали домашни производители.

Телефон:

+389 75 457 790

Loading
Вашата порака е успешно испратена. Ви благодариме!
Сите права се задржани | Изработено од ИнОне