Грижливо одбрани продукти

Мед и производи од мед

Производи

Медотаан
180,00 мкд
Прополис
100,00 мкд
Поленов прав - Полен
200,00 мкд
Микс од Матичен Млеч, мед, полен и прополис
600,00 мкд
Природен пелистерски органски МЕД
550,00 мкд

100% домашно

без адитиви или вештачки бои по традиционални рецепти

Контактирајте нѐ

Е-продавница каде што на едно место можете да најдете млечни и месни производи, вина и деликатеси произведени на традиционален начин во домашни услови од мали домашни производители.

Телефон:

+389 75 457 790

Loading
Вашата порака е успешно испратена. Ви благодариме!
Сите права се задржани | Изработено од ИнОне