Грижливо одбрани продукти

Сувомеснати производи

Производи

Чадена свинска сланина - панцета
800,00 мкд
Чаден свински врат
850,00 мкд
Домашен чаден колбас
430,00 мкд
Домашно мешано мезе
399,00 мкд

100% домашно

без адитиви или вештачки бои по традиционални рецепти

Контактирајте нѐ

Е-продавница каде што на едно место можете да најдете млечни и месни производи, вина и деликатеси произведени на традиционален начин во домашни услови од мали домашни производители.

Телефон:

+389 75 457 790

Loading
Вашата порака е успешно испратена. Ви благодариме!
Сите права се задржани | Изработено од ИнОне