Грижливо одбрани продукти

Вина

Производи

Црвено Куве Изворно
250,00 мкд
Вранец Параџик
350,00 мкд
Вранец bag in box 5 lit.
700,00 мкд
Каберне Совињон Картал
300,00 мкд
Вранец Барик Картал
950,00 мкд
Мерло Барик
950,00 мкд
Каберне Совињон Барик
950,00 мкд
Вранец Захарчев
300,00 мкд
Прокупец Захарчев
300,00 мкд
Станушина Захарчев
270,00 мкд
Розе Ева Станушина
180,00 мкд
Станушина Ерос
180,00 мкд

100% домашно

без адитиви или вештачки бои по традиционални рецепти

Контактирајте нѐ

Е-продавница каде што на едно место можете да најдете млечни и месни производи, вина и деликатеси произведени на традиционален начин во домашни услови од мали домашни производители.

Телефон:

+389 75 457 790

Loading
Вашата порака е успешно испратена. Ви благодариме!
Сите права се задржани | Изработено од ИнОне