Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 Кошничка
 
 
 
Домашно мешано мезе
 
 
 
 

Домашно мешано мезе

 

Тенко сечени 4 типа на чадени свински производи : печеница, врат, бут и сланина (панцета).

Во процесот на обработка на месото не се користени адитиви освен сол. Целиот процес на припремање, чадење и сушење е според традиционален рецепт и трае околу 2 месеци.

Пакување: вакуум
Тежина парче: 400 грама
Производител: Традиционални сувомеснати производи Гаврилоски Гостивар
Рок на траење: наведен на пакувањето


 
 
 
600Ден
 
399Ден
 
 
 
 
 
 
 
 

You may also like: