Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 Кошничка
 
 
 
Домашно р’жано интегрално брашно
 
 
 
 

Домашно р’жано интегрално брашно

 

Брашното е добиено од р’ж

Мелено на камен, брашното е со висок квалитет и е идеално за правење домашен леб..

Пакување хартиена кеса
Тежина 3 кг / 5кг
Производител Бека 2018 Дооел Лабуништа Струга


Тежина:
 
 
250Ден