Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 Кошничка
 
 
 
Маџун Пешков
 
 
 
 

Маџун Пешков

 

Традиционален тиквешки производ добиен со концентрирање на гроздовата шира. Изобилува со минерали, природни шеќери, антиоксиданси, од кои најпознат е ресвератролот и се препорачува за зајакнување на имунолошкиот систем кај деца и возрасни.


Пакување тегла 720 мл

Тежина 900 гр

Производител Петре Пешков ,Кавадарци

Дата на производство октомври 2020

Рок на траење неограничен


Нашиот маџун е добиен од гроздов сок од сортата на грозје Вранец од нашите лозови насади. Претставува 100% природен производ без додаток на шеќери, адитиви и конзерванси. Тој е природен лек бидејќи содржи витамини, минерали, органски киселини, танини и флавоноиди.


Маџунот е природен производ добиен од гроздов сок (шира) на најквалитетните видови лоза.
Се препорачува за мали деца, но и за возрасни и спортисти. Тој е лек кој помага при настинки, инфекции на дишните патишта, нарушена функција на хепарот поради жолтица или алкохолозам, при психички пореметувања и прекумерна тежина. Тој е 100% природен производ кој можете да го користите и како замена за шеќер.

Богат е со витамини, минерали, танини, флавоноиди и енергетски супстанци. Се добива со варење на гроздовиот сок исцеден од меленото Маџунот е 100% природен производ без додаток на шеќер, адитиви и конзерванси. Токму поради тоа тој претставува вистинска ризница на неопходни хранливи состојки кој ќе ви помогнат да го сочувате и подобрите здравјето.розје.


Тежина:
 
 
400Ден