Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 Кошничка
 
 
 
Мед со тартуфи
 
 
 
 

Мед со тартуфи

 

Органски мед со црн летен тартуф ( tuber aestivum), кој дава посебен преубав мирис и вкус. Тартуфите се нарендани во мед и во таква форма се одлични за подолготрајна употреба, бидејќи медот е природен конзерванс.

Медот со црн тартуф може да се користи како и секој друг мед, одличен е како додаток на овошни салати, сирења и деликатеси.

Производот има 225 грама, од кои 30 грама рендан црн тартуф.

Пакување: тегла

Производител: Sasa Truffles


Тежина:
 
 
1000Ден