Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 Кошничка
 
 
 
Мешано сирење
 
 
 
 

Мешано сирење

 

Сирењето е рачно изработен, по традиционален стар начин.. Се користи исклучиво сурово млеко, без пастеризација и без додавање на било какви адитиви и конзерванси.

Стоката паси во атар на село Дихово, во чиста средина, на надморска висина од 850 до 900 метри.

Категорија: Млечни производи
Пакување: канта
Тежина: околу 2 кг
Производител: Игор Поповски, од сопствена фарма село Дихово, Битола
Рок на траење: 3 до 6 месеци.


Вид на сирење:
 
 
300Ден