Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 Кошничка
 
 
 
Овчо сирење
 
 
 
 

Овчо сирење

 

Сирењето е рачно изработен, по традиционален стар начин.. Се користи исклучиво сурово млеко, без пастеризација и без додавање на било какви адитиви и конзерванси.

Стоката паси во атар на село Дихово, во чиста средина, на надморска висина од 850 до 900 метри.

Пакување: канта
Тежина: околу 2 кг
Производител Игор Поповски, од сопствена фарма село Дихово, Битола
Рок на траење 3 до 6 месеци


 
 
380Ден
 
 
 
 
 
 
 

You may also like: