Семејството Стојчески со своите производи од тартуфи „слета“ во Слоу фуд салонот

Од обичен муабет со еден пријател, до куќа секојдневно исполнета со мирисот на тартуфите, а со време и со сѐ поголем број вкусни производи со тартуфи, Сашо Стојчески го најде својот нов животен повик - собирач на тартуфи

Вчера, во „Александар Палас“, на Салонот на Слоу фуд, сретнавме голем број познајници и производители на преубави домашни производи, а меѓу нив, како нови членови на големото семејство на „Слоу фуд“ и семејството Стојчески.