Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 Кошничка
 
 
 
Премиум Маџун Дивинум
 
 
 
 

Премиум Маџун Дивинум

 

Традиционален тиквешки производ добиен со концентрирање на гроздовата шира. Изобилува со минерали, природни шеќери, антиоксиданси, од кои најпознат е ресвератролот и се препорачува за зајакнување на имунолошкиот систем кај деца и возрасни.

Пакување: тегла 720 мл
Тежина: 900 гр.
Производител: Дивинум Приме ДООЕЛ кавадарци
Дата на производство: октомври 2020
Рок на траење: неограничен

За една тегла маџун правиме од 10кг грозје со што добиваме маџун со голема густина.

Ширата ја вариме во нерѓосувачки иноксни садови, а не во бакарни со што се елиминира контаминација на ширата со штетни материи.

Нашиот маџун е испитан во Институтот за јавно здравје со што Вие добивате проверен квалитет


Тежина:
 
 
570Ден