Балсамиран оцет од модри сливи

Балсамиран оцет од модри сливи

250мл, стаклено пакување
Опис:
Немаше да бидеме целосни доколку не успеавме да создадеме ваков оцет. Оваа креација е нов и уште поголем чекор, создаден со вештина, знаење, внимание, во производ кој сосема ќе ви ги измени и преиспита досегашните очекувани искуства за оцет. Сите благодети на македонското поднебје а особено на малешевскиот регион за одгледување на модри сливи како да се вткаени во сите делови од овој неверојатен балсамиран оцет.

Рок на траење:
најдобро да се употреби до датумот обележен на пакувањето.

ДТУ ИА-КРИСТИЈАНА ДООЕЛ Скопје

Цена: 250.0 мкд

Опис на производот:

Контактирајте нѐ

Е-продавница каде што на едно место можете да најдете млечни и месни производи, вина и деликатеси произведени на традиционален начин во домашни услови од мали домашни производители.

Телефон:

+389 75 457 790

Loading
Вашата порака е успешно испратена. Ви благодариме!