Чадена свинска сланина - панцета

Во процесот на обработка на месото не се користени адитиви освен сол. Целиот процес на припремање, чадење и сушење е според традиционален рецепт и трае околу 2 месеци.

Цена: 800.0 мкд

Опис на производот:

Пакување: вакуум
Тежина: парче ( обично од 0,9-2 кг)
Производител: радиционални сувомеснати производи Гаврилоски Гостивар
Рок на траење наведен на пакувањето

 

Контактирајте нѐ

Е-продавница каде што на едно место можете да најдете млечни и месни производи, вина и деликатеси произведени на традиционален начин во домашни услови од мали домашни производители.

Телефон:

+389 75 457 790

Loading
Вашата порака е успешно испратена. Ви благодариме!