Црвено Куве Изворно

Винарија Изворно Алексови

Куве од сортите вранец и мерло. Вино со изразена рубин боја, јако хармонично на вкус и убаво чуство кое остава убав вкус во устата долго конзумирањето.

Вид полусуво црвено вино

Сорта вранец и мерло

Име Црвено куве 0,75 л
Берба 2020

Алкохол 13,5%

 

Цена: 250.0 мкд

Опис на производот:

Контактирајте нѐ

Е-продавница каде што на едно место можете да најдете млечни и месни производи, вина и деликатеси произведени на традиционален начин во домашни услови од мали домашни производители.

Телефон:

+389 75 457 790

Loading
Вашата порака е успешно испратена. Ви благодариме!