Домашен чаден колбас

Во процесот на обработка на месото не се користени адитиви освен сол и зачини. Целиот процес на припремање, чадење и сушење е според домашен рецепт на семејството Гаврилоски.


Варијанта Цена
1кг 430,00 мкд
500 г 250,00 мкд

Опис на производот:

Пакување :вакуум
Тежина: пакувањето е 0,9 -1,1 кг
Производител: Традиционални сувомеснати производи Гаврилоски Гостивар
Рок на траење наведен на пакувањето

Контактирајте нѐ

Е-продавница каде што на едно место можете да најдете млечни и месни производи, вина и деликатеси произведени на традиционален начин во домашни услови од мали домашни производители.

Телефон:

+389 75 457 790

Loading
Вашата порака е успешно испратена. Ви благодариме!