Гроздов Сок Ерос

Содржина и опис 100% природен гроздов сок произведен без додаток на конзерванси, вода и шеќери. Богат со минерали, антиоксиданси и природни шеќери со висока енергетска вредност.

 

Цена: 170.0 мкд

Опис на производот:

Содржина и опис 100% природен гроздов сок произведен без додаток на конзерванси, вода и шеќери. Богат со минерали, антиоксиданси и природни шеќери со висока енергетска вредност. Сокот од грозје претставува одличен извор на енергија за деца и возрасни, при ментален и физички напор.

Производител Винарија „Ерос“

Стакло
1.000 мл
Дата на производство 2019 г.

Контактирајте нѐ

Е-продавница каде што на едно место можете да најдете млечни и месни производи, вина и деликатеси произведени на традиционален начин во домашни услови од мали домашни производители.

Телефон:

+389 75 457 790

Loading
Вашата порака е успешно испратена. Ви благодариме!