Микс од Матичен Млеч, мед, полен и прополис

Mатичниот млеч содржи: вода,белковини,масти и минерални материи. Во еден грам свеж матичен млеч има многу витамини и тоа: Б1,Б2,Б4,Б12,Б3,Б5,Б6,Ц- витамин,фолна киселина,витамин- Е.Сам или во комбинација на мед млечот има голема терапеска вредност за одржување на виталноста кај луѓето забавување на стaреењето и продолжување на животот.

Цена: 600.0 мкд

Опис на производот:

Матичниот млеч ги регенерира (обновува) клетките на организмот. Тој ја намалува вознемиреноста, го враќа мирниот сон, помага при сенилноста, при Паркинсоновата болест, при астеничните неурози. Посебно се постигнати добри резултати кај децата, за обновување на општите белковини и за зголемувањето на нивото на албуминот и алфа-глобулинот, против слабокрвност, за лекување на бронхијална астма, за комбинирано лекување на нервниот систем, па дури се користи и во козметиката. .Кај жените, матичниот млеч позитивно делува во периодот на менопаузата.

Пакување: тегла
Тежина: 1000 г./500 г./250 г. (нето и бруто сопакување; може да биде ист производ различно пакување )
Производител: Пчеларник БН с.Дихово Битола
Дата на производство: Август 2020 година
Рок на траење: Неограничен
Специфики на производот: Производот е достапен цела година

Контактирајте нѐ

Е-продавница каде што на едно место можете да најдете млечни и месни производи, вина и деликатеси произведени на традиционален начин во домашни услови од мали домашни производители.

Телефон:

+389 75 457 790

Loading
Вашата порака е успешно испратена. Ви благодариме!