Екстра девствено маслиново масло со вкус на бел тартуф

Екстра девствено маслиново масло со вкус на бел тартуф

Цена: 600.0 мкд

Опис на производот:

Пакување: шише
Производител: Sasa Truffles

Контактирајте нѐ

Е-продавница каде што на едно место можете да најдете млечни и месни производи, вина и деликатеси произведени на традиционален начин во домашни услови од мали домашни производители.

Телефон:

+389 75 457 790

Loading
Вашата порака е успешно испратена. Ви благодариме!