Оцет од модри сливи

Цена: 250.0 мкд

Опис на производот:

Овошен оцет од модри сливи

250мл, стаклено пакување
Опис:
Оцет кој ја обележува нашата идеја за креирање и изработка на посебни видови оцет уште од далечните деведесетти години на минатиот век. Добиен од модри сливи одгледувани во малешевијата му дава посебено обележје од тој регион. Веројатно, микроклиматските услови во малешевијата придонесуваат да почувствувате експлозија од вкусови, мириси и нови сензорни искуства користејќи го овој оцет во омилените оброци приготвени со љубов кон вашите најблиски.

Рок на траење:
најдобро да се употреби до датумот обележен на пакувањето.


Производител

ДТУ ИА-КРИСТИЈАНА ДООЕЛ Скопје

Контактирајте нѐ

Е-продавница каде што на едно место можете да најдете млечни и месни производи, вина и деликатеси произведени на традиционален начин во домашни услови од мали домашни производители.

Телефон:

+389 75 457 790

Loading
Вашата порака е успешно испратена. Ви благодариме!