Овчо сирење

Сирењето е рачно изработен, по традиционален стар начин.. Се користи исклучиво сурово млеко, без пастеризација и без додавање на било какви адитиви и конзерванси.

Стоката паси во атар на село Дихово, во чиста средина, на надморска висина од 850 до 900 метри.

Цена: 380.0 мкд

Опис на производот:

Пакување: канта
Тежина: околу 2 кг
Производител Игор Поповски, од сопствена фарма село Дихово, Битола
Рок на траење 3 до 6 месеци

Контактирајте нѐ

Е-продавница каде што на едно место можете да најдете млечни и месни производи, вина и деликатеси произведени на традиционален начин во домашни услови од мали домашни производители.

Телефон:

+389 75 457 790

Loading
Вашата порака е успешно испратена. Ви благодариме!