Поленов прав - Полен

Поленот најчесто се користи со комбинација на мед но може и со другите пчелни производи. Поленот го зголемува апетитот и работната способност, покажува одлични резултати во лекување на хронични цревни заболувања. Поволно влијае и кај лекување на слабокрвност.

Цена: 200.0 мкд

Опис на производот:

Добри резултати се добиваат при слабокрвност, хипертонични заболувања, подобрување на имунитетот, анемија кај децата, рани кои тешко зараснуваат, хронични заболувања кај органите за варење, бубрезите и мочните канали, прерано стареење, артериосклероза, чир, проблеми со желудникот и дванаесетпалачното црево, тешки хируршки операции, интоксикација, истоштеност, тешки физички напори.

Пакување: тегла
Тежина: 100 г.
Производител: Пчеларник БН с.Дихово Битола
Дата на производство: Август 2020 година
Рок на траење: Неограничен
Специфики на производот: Производот е достапен цела година

Контактирајте нѐ

Е-продавница каде што на едно место можете да најдете млечни и месни производи, вина и деликатеси произведени на традиционален начин во домашни услови од мали домашни производители.

Телефон:

+389 75 457 790

Loading
Вашата порака е успешно испратена. Ви благодариме!