Прополис

Прополисот има специфичен смолест мирис и горчлив вкус, а по структура е густ и нехомоген. Тој е природен производ и се користи како лек. Се користи во лечење на кожни повреди,рани и инфекции, лечење на болести на грлото, очите, ушите, женските и машките репродуктивни органи, цревата, кожата, бронхијална астма, чир на желудник и дванаесетпалачно црево и др.

Цена: 100.0 мкд

Опис на производот:

Во последно време се употребува при лечење на канцерогени болести како рак на желудник, грло, кожа, простата, гради и др.При канцерогените заболувања, покрај препаратите на база на пчелни производи, треба да се голтаат и парчиња од суров прополис

Пакување: Шише
Тежина: 10мл /20мл.
Производител: Пчеларник БН с.Дихово Битола
Дата на производство: Август 2020 година
Рок на траење: Неограничен
Специфики на производот: Производот е достапен цела година

Контактирајте нѐ

Е-продавница каде што на едно место можете да најдете млечни и месни производи, вина и деликатеси произведени на традиционален начин во домашни услови од мали домашни производители.

Телефон:

+389 75 457 790

Loading
Вашата порака е успешно испратена. Ви благодариме!