Вранец bag in box 5 lit.

100% Вранец со темно-црвена рубин боја. Интензивен, чист мирис на боровинки и модра слива. Свилена текструра со заокружени меки танини и послевкус кој се памти. Се служи на температура од 16 до 18 С. Најдобар е во комбинација со свинско месо, телешко месо и дивеч.

Нето. 5лит.

Цена: 700.0 мкд

Опис на производот:

Вид Црвено суво

Сорта Вранец

Име Вранец bag in box 5 lit.


Берба 2017

Алкохол 14,5 %


Винарија Картал

Контактирајте нѐ

Е-продавница каде што на едно место можете да најдете млечни и месни производи, вина и деликатеси произведени на традиционален начин во домашни услови од мали домашни производители.

Телефон:

+389 75 457 790

Loading
Вашата порака е успешно испратена. Ви благодариме!