Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 Кошничка
 
 
 
Путер со тартуфи
 
 
 
 

Путер со тартуфи

 

Црн летен тартуф ( tuber aestivum) 30% и путер 70%.
Путерот со тартуфи е лесен начин да го збогатите секое јадење со автентичен вкус на тартуфи. Се користи со тестенини , јајца, рижото, пуканки, а може и на леб.

Производител Sasa Truffles
Пакување: тегла


Тежина:
 
 
500Ден