Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 Кошничка
 
 
 
Мими Куве 0,75
 
 
 
 

Мими Куве 0,75

 

Совршен бленд на ароми и изразито зеленкасто златна боја на секојдневно вино во кое се ужива

Се послужува на температура од 10 до 12 степни. Може да се комбинира со пилешко месо, риба, зеленчук, печурки и сл.

Вид Бело Суво

Сорта Смедеревка, Темјаника

Име Мими Куве 0,75


Берба 2020

Алкохол 12 %

Серија 1200 шишиња


Винарија Семејна Винарија Захарчев


 
 
150Ден