Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 Кошничка
 
 
 
Темјаника Голд
 
 
 
 

Темјаника Голд

 

Темјаника Голд- суво бело вино од Тиквешкото виногорие. Виното има ароми на бозел, дива праска и круша Препорачуваме да го пиете со пилешко месо и десерти

Вид Бело суво

Сорта Темјаника

Име Темјаника Голд 0,75


Берба 2020

Алкохол 13,5 %


Винарија Вински Подрум Попови


 
 
270Ден