Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 Кошничка
 
 
 
Шардоне Смолник
 
 
 
 

Шардоне Смолник

 

Шардоне Смолник има уникатен микс на ароми на тропско овошје, ананас, диња и банана. Најдобро е да го пиете со паста и мисиркино месо.

Вид Бело

Сорта Шардоне

Име Шардоне Смолник 0,75


Берба 2020

Алкохол 12,5%


Винарија Вински Подрум Попови


 
 
270Ден